Om os

Dansk-Ungarsk Forening (stiftet som efterfølger af „Foreningen Københavns Ungarske Skole”, som blev stiftet i 2013) er en frivillig, non-profit forening, hvor vores entusiastiske hold af frivillige arrangerer alt fra kulturelle arrangementer til fritidsaktiviteter.

Vores mål er at skabe et fællesskab i Danmark af herboende i ungarere. Vi ved, hvis man har et socialt netværk omkring en, så kommer man lettere igennem hverdagens udfordringer og balancer, og man har nogle af dele sine gode oplevelser med. Vi tror simpelthen på, at man bliver gladere af at have sådan et fællesskab omkring en. Vi forsøger at arrangere alt fra kulturelle arrangementer til fritidsaktiviteter. Det kunne være en byvandring i Københavns gader, en tur på værtshus, ungarsk folkedans eller bare lørdagsbrunch, hvor man dele sine erfaringer eller bare få en hyggelig snak. Foreningen henvender sig til alle aldre – unge og gamle. 

Vores opgave er ikke alene at bygge relationer mellem ungarere, men også at bygge dansk-ungarske relationer.  Vi stræber efter en gensidighed i læringen omkring kultur og traditioner mellem Danmark og Ungarn.

Først og fremmest har vi programmer på ungarsk til både børn og voksne.

Vil du gerne vide mere om vores arrangementer?

Så find dem på Dansk-Ungarsk Forenings Facebook side.

Har du spørgsmål? Skriv til os på Facebook eller mail til: danmagyaregyesulet@gmail.com.

Lyder det spændende og lærerigt? Har du lyst til at blive frivillig?

Vi har altid brug for en hjælpende hånd. Hvis du har tid og lyst til at bruge noget af din fritid på at hjælpe foreningen, bidrage til det ungarske fællesskab og skabe tættere relationer mellem Danmark og Ungarn? Har du måske erfaring med at arrangere begivenheder eller har andre kompetence? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi takker mange gange på forhånd for al den hjælp, vi måtte få.